Microsoft Copilot
Microsoft Copilot

Microsoft Copilot: Optimera din produktivitet och effektivisera ditt team

Förbättra din organisation med Microsofts AI-drivna assistent för arbete i Microsoft 365.

Kontakta oss

Vad är Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot är en AI-driven assistent som hjälper dig och ditt team att arbeta mer effektivt i alla Microsoft 365 appar. Den kan till exempel hjälpa till med uppgifter som att sammanfatta möten i Teams, skapa dokument i Word och presentationer i PowerPoint, analysera data i Excel och mycket mer.

Microsoft Copilot i Teams

Microsoft Copilot på teams
Erik Gresau, AI & Microsoft Copilot Specialist
Utifrån datasäkerhet har Microsoft Copilot högre säkerhet eftersom den arbetar och bearbetar med stängd databas. Det innebär att den inte sprider min data till andra källor eller bidrar till desinformation.
Erik Gresau, AI expert

Sharp Business Systems Sverige

Frågor & svar om Microsoft Copilot

Här hittar du vanliga frågor och svar om ai-tjänsten. 

Hur fungerar Microsoft Copilot?

Copilot använder avancerad AI för att förstå och svara på dina frågor, instruktioner och vad du vill åstadkomma. Verktyget är sömlöst integrerat med dina befintliga Microsoft 365-appar och tjänster.

Vilka fördelar finns det med att använda Microsoft Copilot?

Copilot kan hjälpa ditt företag att öka produktiviteten, förbättra samarbetet, öka kreativiteten, fatta bättre beslut och spara tid och pengar.

Hur säker är Microsoft Copilot?

Microsoft har implementerat robusta säkerhetsåtgärder för att skydda dina data och integritet. Copilot följer strikta säkerhetsstandarder. Det är däremot viktigt att tänka på vad du skriver in för information i verktyget, framför allt om du har gratis-versionen. Vi hjälper dig gärna att implementera dina säkerhetskrav så att alla i organisationen kan använda Copilot på ett tryggt sätt.